In Bekijk de agenda, Worldsisters Agenda 2019

Daar is hij dan: de Worldsisters Agenda 2019!

“Wat maken jullie nou eigenlijk precies?”
“Een agenda.”
“Een agenda? Die iedereen kan kopen?”
“Ja, zeker!”
“Waar gaat de agenda over dan?”
“De Worldsisters Agenda is gericht op duurzaamheid. Elke maand heeft een wisselend thema, met wekelijkse tips waardoor gebruikers stap voor stap hun leven een beetje duurzamer in kunnen richten.”

Bovenstaande vragen, gevolgd door leuke gesprekken, zijn ons de afgelopen weken vaak gesteld. Het maakt mensen nieuwsgierig, duurzaamheid is toch best wel een beetje hip en happening en hoor je tegenwoordig steeds vaker. Hoe je dit in de praktijk toe kan passen blijft voor veel mensen toch een uitdaging. Wij helpen je hier in 2019 graag bij met onze Worldsisters Agenda. Ben jij ook nieuwsgierig naar hoe deze super leuke agenda er precies uit komt te zien en wanneer deze uitgebracht wordt? Lees dan snel verder, want… het is tijd voor duidelijkheid!

 

Worldsisters Agenda 2019

Begin 2018 begonnen wij met onze blog waarin wij onze zoektocht naar een duurzame(re) manier van reizen ook met anderen wilden delen. Reizen is een van onze grootste passies maar helaas zal dit nooit voor 100% hand in hand gaan met duurzaamheid. Ons doel is ook niet om jullie er van te overtuigen dat dit wel zo is. Ons doel is om samen andere inzichten te krijgen en vaker stil te staan bij welke footprint wij achter laten op de aarde. Al snel merkten wij in onze zoektocht, dat het voor ons niet bij het reizen alleen bleef, maar dat we ook in dagelijkse dingen op zoek waren naar stappen om duurzamer te leven. Ook om ons heen hoorden we steeds vaker dat mensen hun gedrag wilden veranderen en in begonnen te zien dat we beter voor onze planeet moeten gaan zorgen. De grote vraag is alleen hoe?

 

Zo ontstond het idee van onze agenda, die as we speak gedrukt wordt! De Worldsisters Agenda 2019 richt zich op duurzaamheid, met de focus op twaalf verschillende thema’s zoals voeding, energie, reizen, psychisch welzijn en de medemens. Elke maand geven we je informatie over een ander thema en middels concrete weektips krijg je handvaten aangereikt om jouw leven in kleine stapjes aan te passen, op weg naar een duurzamer leven.

 

Als ik de agenda ga gebruiken, moet ik dan alles doen wat de agenda mij voorschrijft?

Nee, natuurlijk niet! Niets moet, maar alles mag. De agenda geeft je informatie, maakt je bewuster van je eigen footprint die je achterlaat op de wereld en kan je gebruiken als richtlijn. Het ene thema zal je waarschijnlijk wat meer liggen dan het andere thema. Hetzelfde geldt voor de weektips. Probeer toe te passen, waar jij je goed bij voelt want net als bij alle andere dingen in het leven kan je niet alles in één keer goed doen.

Je kan de agenda ook alleen als weekagenda gebruiken want ook daar is hij heel handig voor! In de agenda is per dag ruimte om afspraken in te plannen (per 30 minuten). Daarnaast is er voldoende ruimte voor notities en staan er leuke app, restaurant en winkel tips in.

 

Klinkt goed, toch? Nu ben je vast nog nieuwsgierig naar de prijs, hoe de agenda eruit komt te zien en hoe je de agenda aan kan schaffen?

De omslag van de agenda hebben we vandaag al prijsgegeven. Wij zijn zo trots! Inmiddels kan je ook hier een kijkje nemen in de eerste paar bladzijden van de agenda. De kosten van de agenda zijn €29,95 (incl. btw). De agenda ligt momenteel bij de drukker en de verwachting is dat hij vanaf 5 oktober klaar is. Je kunt dan een exemplaar online bestellen (onder andere via bol.com), bij een boekhandel bij jou in de buurt kopen of bij ons in omgeving Amsterdam en Tilburg ophalen (stuur ons hierover dan even een berichtje). Zijn we een keer bij je in de buurt, dan geven we de agenda uiteraard ook graag bij je af.

 

Heb jij een bedrijf en ben je geïnteresseerd om onze agenda in jouw winkel aan te bieden? Hier liggen zeker mogelijkheden, dus neem dan even contact met ons op via info@worldsisters.nl.

Heb je nog andere vragen of opmerkingen? Bekijk dan eens onze pagina met veel gestelde vragen. Staat je vraag hier niet tussen? Laat het ons dan zeker weten!

 

P.S. wil je op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes? Je kunt je vanaf nu ook inschrijven voor onze nieuwsbrief! Dit doe je rechts op onze pagina.

Share Tweet Pin It +1
Previous PostSpannend (duurzaam) nieuws onderweg!
Next PostFrequent Asked Questions (FAQ)

No Comments

Leave a Reply