In Bekijk de agenda, Worldsisters Agenda 2019

Preview Worldsisters Agenda 2019

Vorige week kondigden wij onze Worldsisters Agenda 2019 aan en mochten wij jullie eindelijk de omslag laten zien. Super bedankt voor alle leuke reacties. Wij kunnen niet wachten tot we de agenda echt in onze handen hebben en kunnen starten met de verkoop. 5 oktober is de grote dag! Vandaag geven we jullie nog meer informatie en een kleine preview van enkele bladzijdes uit de agenda. Lees en bekijk dit hieronder. Afgelopen week hebben wij ook een aantal vragen van jullie gehad. De antwoorden op deze vragen, delen we ook graag op de website op de FAQ-bladzijde.

Is een agenda duurzaam?

De meest gestelde vraag is of een agenda wel duurzaam is? De agenda die wij ontwikkeld hebben kan je op verschillende manieren gebruiken (multinzetbaar)! Natuurlijk is het een agenda die je wekelijks kan gebruiken voor je afspraken maar daarnaast kan je op dagelijkse basis ook al je notities in de agenda kwijt en helpen praktische weektips je jouw leven een stukje duurzamer in te richten. Wij vinden het belangrijk te benadrukken dat het binnenwerk en de omslag gemaakt zijn van Cocoon papier (100% recycled) en de agenda opgemaakt is met lettertypes Ryman, Century Gothic en Garamond. Ryman is speciaal ontwikkeld om minder inkt te verbruiken. Ook Century Gothic en Garamond zijn zuiniger dan gangbare lettertypes. De agenda is CO2 neutraal geproduceerd door Wilco BV.

Mochten jullie meer vragen hebben die nog niet in de FAQ beantwoord zijn, laat het dan zeker weten want dan beantwoorden wij deze uiteraard graag en voegen wij de vragen en antwoorden toe op de website.

Voor nu, heel veel kijk plezier! Wil je een agenda reserveren of heb je nog andere vragen? Mail ons dan: info@worldsisters.nl

Share Tweet Pin It +1
Previous PostFrequent Asked Questions (FAQ)
Next PostDuurzame december cadeaupakketten 

No Comments

Leave a Reply