In Geen categorie

De toekomst van Worlsisters

Vorig jaar hebben wij samen een stap richting het ondernemerschap gezet, letterlijk en figuurlijk, en schreven wij ons in bij de KVK. Worldsisters was een feit en snel daarna werd ook onze Worldsisters agenda 2019 realiteit! We wilden hiermee anderen inspireren, op weg naar een duurzamer leven. De agenda was in 2019 een succes en we zijn trots dat we deze agenda samen hebben geschreven, ontworpen en uitgebracht. What’s next?

Maar wat nu?

Steeds meer mensen vragen ons of we voor 2020 ook een agenda gaan uitbrengen. Helaas moeten we jullie teleurstellen want dit is niet het geval. We vinden het super dat het gelukt is en zoals we al zeiden, zijn we heel erg trots maar in het maken en natuurlijk verkopen van een agenda gaat erg veel tijd zitten. Na een momentje van reflectie en brainstormen, hebben we er daarom voor gekozen back to basic te gaan en naar minder seizoensgebonden producten te kijken. Wat we hiermee bedoelen? Deze uitleg en wat je de komende tijd van ons kan gaan verwachten, lees je hieronder.

Reflectie

In 2019 schreven we steeds meer blogs en openden we onze webshop. Naast de agenda wilden we meer producten verkopen. Producten die je helpen je leven een stukje duurzamer in te richten. De webshop is in de loop van het jaar uitgebreid en zo hadden we “opeens” een collectie producten voor in de badkamer, keuken, onderweg en kinderen.

Terwijl dit gebeurde, veranderde er ook het een en ander in ons privé leven, zeker in die van Anouk. Zij werd namelijk mama van Julian en Cristel daardoor natuurlijk trotse tante. We merkten dat we meer geïnteresseerd waren in kinderproducten en producten die we zelf kunnen maken, dan de meeste producten die we inmiddels verkochten. Ook Cristel haar werk als kinderfysio, maakt dat Cristel veel bezig is met kinderen en wat daarbij komt kijken. We hebben er daarom voor gekozen ons te gaan focussen op kinderproducten, uiteraard nog steeds in combinatie met duurzaamheid.

Producten

Vanaf nu kan je naast onder andere de herbruikbare rietjes en een kinderservies, voortaan ook zelfgemaakte (gepersonaliseerde) bijtringen, speenkoorden, speelkoorden en sleutelhangers in onze webshop kopen. Allen speciaal voor jou door ons gemaakt, eventueel passend bij het geboortekaartje of de babykamer. Super leuk om te geven aan bijvoorbeeld een vriend of vriendin die net verteld heeft zwanger te zijn, voor een babyshower of als kraam cadeau.

Daarnaast zijn we ook bezig met het maken van o.a. duurzame draadballonnen. Houd onze website en webshop in de gaten want… meer informatie hierover volgt snel.

Blogs en info boekjes

Onze blogs zullen in de toekomst nog steeds gericht zijn op reizen, recepten en ons dagelijkse leven maar ook daarin zal je meer over kinderen lezen. Hoe doe je dat nou, met een kind op stap? Waar moet je aan denken als je zwanger bent? Welk gezond (vega) recept kan ik snel in elkaar flansen? Hoe ga ik om met die kostbare momenten voor mezelf? Daarnaast zullen we ook enkele info boekjes gaan publiceren. Denk bijvoorbeeld aan uitgebreide informatie over verschillende luiers, checklists voor de kraamweek en de eerste vakantie met baby en zwerschap. En ja, natuurlijk zal de rode draad nog steeds duurzaamheid zijn!

Sale

De producten die uit onze webshop gaan, zijn nu in de sale. Grijp dus zeker je kans en bestel de producten nu het nog kan. Sinterklaas en kerst komen er aan dus wie weet zit er nog een leuk cadeautje tussen voor je moeder, vader, opa, oma, vriend of vriendin.

Blijf je ons volgen?

We hopen uiteraard dat jullie ons blijven volgen! Deze stap past bij de huidige fase van ons leven (waaah wat klinkt dat volwassen) en we hopen dat het ook nog steeds voor jullie interessant is. Mocht dat niet zo zijn, no hard feelings. Dank je wel voor je support tot nu toe en tot snel!

Share Tweet Pin It +1
Previous PostVisschotel
Next PostBrugge

No Comments

Leave a Reply